Wedstrijdvraag!

‘Hoeveel seconden heeft het springkasteel ‘De Haai’ nodig om opgeblazen te worden?’

(We steken het stopcontact in en vanaf dat moment loopt de chronometer tot het moment dat het springkasteel zijn volledige ‘opgeblazen’ omvang kent. Je kan specificaties zoals de grootte van het kasteel eveneens terugvinden op onze site)

Voorwaarden:

 1. Onze ‘Haai’ kent een grote omvang waardoor niet iedereen in de mogelijkheid is om dit in zijn/haar tuin te plaatsen. Je mag dus ook kiezen voor een ander springkasteel. De wedstrijddeelnemer kan geenszins een vergoeding eisen voor het verschil in huurprijs.
 2. De levering, plaatsing en het opruimen is eveneens gratis binnen een straal van 30 km (berekend vanuit Genk). Voor extra kilometers zal er een vergoeding van 0,50 eurocent/km maal 4 aangerekend worden. Voorbeeld; woon je 35 km van Genk, dan betaal je een leverings- en plaatsingskost van 10 euro
  Berekening: 35km – 30km = 5 km * 0.50 euro * 4 ritten = 10,00 euro
 3. Slechts 1 deelname per adres mogelijk, bij meerdere inzendingen telt enkel het eerste antwoord.
 4. Het adres van de deelnemer moet niet noodzakelijk overeenkomen met het leveringsadres.
 5. De inzending die het best het werkelijke antwoord benadert, is de winnaar. Bij gelijke stand, zal een webapplicatie een winnaar aanduiden; (http://wheeldecide.com/)
 6. De wedstrijdwinnaar zal op dezelfde manier behandeld worden als een klant, d.w.z. dat hij zich eveneens akkoord moet verklaren met de huurvoorwaarden en veiligheidsvoorschriften. Dit papier dient door de winnaar ondertekend te worden bij levering.
 7. De leveringsdatum wordt afgesproken met Bouncing Bees, dit houdt in dat het springkasteel beschikbaar moet zijn en dus nog niet gereserveerd door een klant.
 8. Je kan de prijs opnemen tot en met 31 augustus 2018.
 9. Door deelname verklaar je jezelf akkoord dat er foto’s van de winnaar met het springkasteel gepost zullen worden op facebook en/of website van Bouncing Bees.
 10. Enkel gebruikers die onze Facebook pagina hebben geliked spelen mee in deze wedstrijd.