Het regent! Wat nu?

Omdat je een springkasteel kunt bestellen, maar de zon niet, geven we onze klanten een slecht-weer-garantie.

 Wat houdt dit in:

Wanneer jouw feestje letterlijk in het water valt, dan kan je je reservatie kosteloos annuleren. Het overgeschreven voorschot blijft vanaf dan 2 jaar geldig en kan opnieuw gebruikt worden bij een volgende reservatie! Je ontvangt van ons een tegoedbon die zelfs doorgegeven mag worden!

Hoe hiervan gebruik maken?

Let op, de kosteloze reservatie geldt niet bij een buitje of als het weerbericht spreekt van ‘kans op neerslag’. In samenspraak met de klant wordt de dag ervoor beslist of de reservatie al dan niet kan doorgaan! We baseren ons op de weervoorspellingen van het KMI.

Wat gedaan bij een korte regenbui?

Breng eerst de kindjes op het droge, maar laat ten allen tijde het springkussen draaien! Wanneer je de blower uitschakelt, zal het kussen zich met water vullen en dat krijg je heus niet eventjes gedroogd! Indien deze richtlijn niet opgevolgd wordt, dan zullen er extra kosten aangerekend worden om het kussen terug droog te krijgen.
Wanneer de bui gepasseerd is, dan zal het kussen zich grotendeels zelf droogblazen, zo lang je de blower zijn werk laat doen!

Regenbui -> laat de blower zijn werk doen -> geen probleem

Reserveer nu uw springkasteel!

Reserveren